Stipendija za Masarykovo sveučilište, Brno

Filozofski fakultet Masarykova sveučilišta u Brnu ponudio je Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u okviru razmjene studenata 4 stipendije (u trajanju od 1 mjeseca) za zimski semestar akademske godine 2015./2016.za programe koje nude na Filozofskomu fakultetu Masarykova sveučilišta Brno. Informacije o programima:

http://www.muni.cz/phil/study/teaching/courses_provided?lang=en

Rok za prijavu: petak, 8.5.2015.

NATJEČAJ

za stipendije temeljem ugovora s

Masarykovim sveučilištem Brno, Republika Češka

ROK ZA PRIJAVU: 08. 05. 2015.

Filozofski fakultet Masarykova sveučilišta u Brnu ponudio je Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u okviru razmjene studenata 4 stipendije (u trajanju od 1 mjeseca; 01.11.-01.12.2015.) za zimski semestar akademske godine 2015./2016. za programe koje nude na Filozofskomu fakultetu Masarykova sveučilišta Brno. Informacije o programima:

http://www.muni.cz/phil/study/teaching/courses_provided?lang=en

Stipendija uključuje oslobađanje plaćanja školarine, te pomoć u pronalasku smještaja (SMJEŠTAJ PLAĆAJU SAMI STUDENTI). Smještaj će biti osiguran u dormitoriju Filozofskoga fakulteta u Brnu.

Za stipendiju se mogu natjecati redovni studenti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji dobro ili zadovoljavajuće vladaju hrvatskim/engleskim/ruskim ili češkim/engleskim/ruskim jezikom.

Studenti sami snose putne troškove, troškove prehrane, smještaja i boravka u razmjeni, te su dužni osigurati svoje zdravstveno osiguranje koje vrijedi za inozemstvo. (Dodatne informacije u Hrvatskomu zavodu za zdravstveno osiguranje: http://www.hzzo-net.hr/).

Korisne informacije za dolazne studente dostupne su na poveznici http://czs.muni.cz/cs/2012-07-16-13-36-31/85-incoming-mobility/student/342-incoming-student-practicalities

Zainteresirani kandidati trebaju do petka, 08. svibnja 2015. do 12,00 sati u Urudžbeni ured (s napomenom: za Ured za međunarodnu suradnju)dostaviti sljedeće dokumente (navedene na prijavnom obrascu Application form):

  • Ispunjeni prijavni obrazac (na engleskom jeziku)
  • Opis studijskog boravka (na engleskom jeziku)
  • Motivacijsko pismo (na engleskom jeziku)
  • Životopis (na engleskom jeziku)
  • Prijepis ocjena (na hrvatskom jeziku)
  • Potvrdu o upisanom semestru (na hrvatskom jeziku)
  • Kopiju putovnice

Rezultati natječaja objavit će se na mrežnim stranicama Filozofskoga fakulteta Stipendije i studiranje u inozemstvu.

Dodatne informacije:

Ured za međunarodnu suradnju

(Ivana Bedeković, tel: 6120138 ili e-pošta: ibedekov@ffzg.hr)

Prilozi: