Sveučilište u Pečuhu, zima 2015./2016.

Sveučilište u Pečuhu  http://pte.hu/english i Grad Pečuh raspisali su natječaj za dodjelu 2 stipendije za zimski semestar 2015./2016. za studente sveučilišta Rektorske konferencije sveučilišta Alpe-Jadran, kojoj pripada i Sveučilište u Zagrebu.

Stipendija se dodjeljuje za pohađanje kolegija na Sveučilištu u Pečuhu koji donose ECTS bodove, za razdoblje od 4 do 5 mjeseca, a iznosi 1000 eura.

ROK ZA PRIJAVU: 01. srpnja 2015.

NATJEČAJ

za stipendiju za zimski semestar 2015./2016.

na Sveučilištu u Pečuhu

ROK ZA PRIJAVU: 01. srpnja 2015.

Sveučilište u Pečuhu http://pte.hu/english i Grad Pečuh raspisali su natječaj za dodjelu 2 stipendije za zimski semestar 2015./2016. za studente sveučilišta Rektorske konferencije sveučilišta Alpe-Jadran, kojoj pripada i Sveučilište u Zagrebu.

Stipendija se dodjeljuje za pohađanje kolegija na Sveučilištu u Pečuhu koji donose ECTS bodove, za razdoblje od 4 do 5 mjeseca, a iznosi 1000 eura.

Mogu se prijaviti studenti koji su u vrijeme prijave na natječaj upisani na jedno od sveučilišta Rektorske konferencije sveučilišta Alpe-Jadran (popis sveučilišta-članica http://www.alps-adriatic.net/members-aarc) i koji su završili najmanje 4 semestra s prosjekom ocjena “vrlo dobar” ili “odličan”.

Informacije o kolegijima koje nudi Sveučilište u Pečuhu dostupne su na stranicama Sveučilišta u Pečuhu. http://pte.hu/english

VAŽNA NAPOMENA:

Prijavni obrazac je potrebno ovjeriti na fakultetu.

Studenti Filozofskog fakulteta Prijavni obrazac nose na potpis fakultetskom ECTS koordinatoru, doc.dr.sc. Draganu Bagiću.

Uvjet za potpis je ovjerena Potvrda o upisu (mala bijela potvrda) u Studentskoj službi (Referadi).

Pečat na Prijavni obrazac studenti mogu dobiti u Urudžbenom uredu fakulteta (soba D-01).

Za dodatne informacije obratiti se osobi za kontakt na Sveučilištu u Pečuhu:

  • gđa Eszter Sándorfi (Centre for International Relations of the University of Pécs, tel. +36 72/501-509, sandorfi.eszter@pte.hu).

Prijave se do 1. srpnja 2015. trebaju poslati na sljedeću adresu:

Eszter Sándorfi
Centre for International Relations
University of Pécs
Vasvári Pál u. 4.
H-7622 Pécs

Prilozi: